18 February 2026
Eating News , Εστιατόρια

Μία μοναδική βραδιά wine pairing στο Barlic’s με κρασιά του Argyrides Winery

Στο Barlic’s της Χλόης Σταύρου θα ζήσεις μια ιδιαίτερη οινική εμπειρία, αφιερωμένη στα κρασιά του Argyrides Winery από τη Βάσα Κοιλανίου

Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2026

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στις 20:00, το εστιατόριο φιλοξενεί την οικογένεια Αργυρίδη, η οποία θα βρίσκεται στον χώρο για να παρουσιάσει από κοντά τα κρασιά του οινοποιείου και να μοιραστεί ιστορίες πίσω από κάθε ετικέτα. Μαζί τους, η Wine Director του Barlic’s, Maria Massoura DipWSET, θα καθοδηγήσει τους επισκέπτες σε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο food & wine pairing.

Η βραδιά αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η Ρεβέκκα Αργυρίδη θα φέρει μαζί της και επιλεγμένες παλαιότερες χρονιές από την προσωπική της συλλογή, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να δοκιμάσουν σπάνιες εμφιαλώσεις που δύσκολα συναντά κανείς.

Το μενού δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, με νέες συνταγές που αναδεικνύουν τα αρώματα και τον χαρακτήρα των κρασιών — γι’ αυτό και θα προσφέρεται αποκλειστικά σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες οινικές επιλογές και όχι ως standalone εμπειρία.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, ενώ οι κρατήσεις ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στις 20:00.

Μια βραδιά αφιερωμένη στο κυπριακό κρασί, τις ιστορίες των ανθρώπων πίσω από αυτό και την αρμονία φαγητού και ποτηριού — για όσους αγαπούν τις αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Σχετικά

Ατζέντα
February 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close